Notícies

TARGETA ACTIVA III

30/4/2022
Notícies Algemesí

Torna la Targeta Activa

Aquesta ajuda es pretén beneficiar tant al comerç local com a les persones residents, estimulant la compra en els establiments locals adherits a la campanya.

 

·         Per poder adquirir aquestes targetes s’ha de tenir més de 18 anys i estar empadronat a Algemesí.

·         L’ajuda es formalitzarà a través de “targetes regal” emeses per la Caixa Rural.

El ciutadà o la ciutadana aportarà 20€ que es convertiran en 40€ per poder comprar als establiments adherits a la campanya.

·         Solament es podrà adquirir una targeta per persona. Per aquesta raó, solament es podrà reservar una cita per DNI o NIE.

 

·         Procediment de compra:

o   Emplenar el formulari online en el que s’indiquen les dades de la persona sol·licitant en https://algemesiparticipa.com/targeta-activa-algemesi-iii/

o   L’enviament d’aquest formulari implicarà la declaració responsable de complir amb els requisits.

o   S’escollirà dia i hora per acudir al Casino Lliberal d’Algemesí a aportar la part corresponent al ciutadà i recollir la targeta. Les cites començaran el 21 de març de 2021.

o   El pagament s’ha d’efectuar mitjançant targeta bancària.

o   Es podrà recollir la targeta en nom d’altra persona sempre que s’aporte el poder de representació signat pel representat i representant i fotocòpia de DNI de la persona representada.

·         L’ús de la targeta es limita als establiments adherits a la campanya i al període comprés entre el 22 de març i 30 d’abril de 2022 (es poden consultar en https://algemesihotetot.es/noticias.aspx?Id=163 )

·         Es podrà utilitzar el saldo en una o en diverses compres, en un o en més comerços. A més, els comerços i serveis adherits oferiran la possibilitat de combinar la Targeta Activa Algemesí III amb altres mitjans de pagament per tal de completar el preu del producte o servei en cas de no disposar de suficient amb el saldo disponible a la targeta.

·         Es tracta d’una targeta al portador, i no disposa de PIN ni de xip, ja que opera en el comerç a través de la banda magnètica, emetent una butlleta que s’haurà de signar per la persona portadora de la targeta.

·         No es pot traure diners en caixer automàtic ni en oficines bancàries.

·         La data màxima per usar la Targeta Activa Algemesí II serà el 30 d’abril de 2022. Una vegada superada aquesta data, les targetes quedaran inutilitzades i sense possibilitat de renovació.

·         En cas de finalitzat el període fixat per utilitzar les targetes regal, es realitzarà una donació a una associació local amb fi social pels imports aportats per la ciutadania (el 50% saldo de les targetes) no utilitzats.

·         En cas que es produïsca una incidència es podrà contactar a través del telèfon: 627 35 66 64 o el mail promocioeconomica@algemesi.net

(no es reservaran cites telefònicament ni per WhatsApp ni correu electrònic)